Alla inlägg under november 2009

Av emma lundgren - 5 november 2009 21:04

ag skulle börja blogga igen denna höst. Min egen, bland många, träningsbloggar, för att mina nära och kära och andra intreserade skulle kunna förlja mina framgångar och min vardag, i min satsning att komma tillbaka på banan när det gäller löpningen igen.

Klart, bestämt och beslutat var det: att säsongen 2010 skulle bli en satsning på bara löpning, främst mot att göra under 1.25 på halvmarathon.Efter två långa skadeuppehåll, vintern+våren 2006,samt vintern+våren 2008,samt triathlon och multisport tränande och tävlande inkluderat, var jag inriktad till tusen på att

lyckas göra en skadefri vinter om jag så skulle dra ner träningen till mini-mängd.

Och med ett tufft, jobbigt och påfrestande år ,där kriserna och tråkigheterna stått på kö för att utmana mig och de mina ,kände jag mig mer beslutsam, starkare, mer motiverad och mer medveten än någonsin om varför jag springer. Varför jag tränar, och tävlar, vart jag vill komma med det, och vilken otolig stor del det är i mitt liv och hur fantastiskt roligt löpning faktiskt är!

Och kanske det viktigaste; att det inte är allt, inte gäller liv och död. För mig är det livsviktigt att springa, men den livsviktigheten har fått en lite annan mening och vinkel.

Hur som helst blir det aldrig som man tänkt sig.

Nu kommer Ni, kära läsare, istället att för att få följa min väg mot 1.25 på Göteborgsvarvet i maj, få följa min resa mot något annat mycket spännande. Det är nämligen så att jag har en liten passagerare i magen, som planeras vara färdig att entra vår värld ungefär samma datum som mitt vår-mål i slutet på maj!

Målet med träningen blev nu plötsligt ett helt annat. Inga krav, ingen press, utan bara för välmåendet ochglädjens skull. Och självklart, ju bättre och längre jag kan hålla igång ju fortare är jag tillbaka på tävlingsbanan sedan!

Då säkerligen med ännu mer självdistans, diciplin och kommer nog uppskatta och värdera tränandet och tävlandet på ett helt annat sätt när jag har någon annan än mig själv att sätta i första rummet;)

Kul att just Du vill följa min/ vår spännande resa!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<<
November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards