Alla inlägg den 28 februari 2010

Av emma lundgren - 28 februari 2010 22:11

  

Kissens nya klösställning. Fin va? Han hade otroligt nog klöst sönder den gamla!Tog tre dagar innan han faktiskt vågade prova gå in i "hålet", men nu idag tog han mod till sig!:)

Av emma lundgren - 28 februari 2010 21:56

     

Vår fina lägenhet!

Vet inte om jag vill flytta nå mer..;) Vi har det så fint!

Förstår inte hur vi hunnit med allt vi gjort denna helg, men nu är det bara små detaljer kvar innan lägenheten är tipp topp. Och även om allt inte är klart så är den absolut i skick att visas för mäklare imorgon iaf.  Lite lister, gardiner, omplanterade blommor, och inte minst garderober(!!) så är den helt perfekt! Ja, förstår inte hur vi har lyckats!

Lördagen blev ju inte riktigt som jag tänkt...

Efter vi fogat i köket och ätit frukost blev illamåendet lika "illa" som i fredags och det fanns inget annat att göra än att lägga mig framstupa-sidoläge. Blev liggande ända till det var dags för profylaxkurs, och det var med möda jag tog mig igenom de tre timmarna utan att kräkas. Men kursen var ack så givande! Jag är inte rädd för förlossningen och har inte varit det innan kursen heller, men så här efetråt så är jag såå glad att vi gick den. tror det kommer blir ett otroligt bra verktyg och jag ser framemot det med spänning och glädje. Faktiskt!

Väl hemma igen var det samma ställning igen, efter en hel dag utan att få i mig en matbit var jag inte kaxig. Till min besvikelse blev det inte bättre efetr att ha pressat i mig middag, utan snarare värre. Var altså inte till mkt hjälp, och stackars Tobbe fick jobba själv medan jag låg å sov hela em/kvällen också:(

Idag har det arit setso effektivare: städat, fixat å färdigställt. E såå nöjd! Köket, speciellt, är såå fiiint! Så stolt över Tobbe som faktiskt byggt det! (Å lite över mig själv som kaklat;)

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards