Alla inlägg den 26 februari 2010

Av emma lundgren - 26 februari 2010 21:10

Vi har hittat vårt drömhus!

Hittade det igår på hemnet, såg fint ut så vi tänkte att vi åker på lunchvisningen och tittar närmare. Vi har kollat på endel fina hus, men inget har varit klockrent. Alltid något: fel läge, för dyrt, fult kök, fel planlösning....

Men detta! Ja, det var helt fantastiskt! Rätt läger, rätt storlek, supermysigt inne, toppskick, nyrenoverat...Det hade allt! Det kändes så rätt för oss båda! Hjälp, vi har ju egentligen inte tänkt pressa in någon flytt innan babyn kommer, utan njuta av vår (snart färdiga) nyrenoverade lägenhet. (som åxå är helt fantastisk) Men målet är ju att köpa ett hus utanför stan, så småning om, inom 1 1/2 år, eftersom vi inte vill att vårt barn ska blir en "storstadsunge";)

Åter til huset då:tydligen var det ett enormt tryck på det, visningen hade tydligen varit fullbokade. Så vi har väl inte någon chans, får vi möjlighet att bjuda på det så finns et ju en gräns där med. Men ååå så gärna vi vill ha det!


 "volontär-jobbat" som assistent åt Tobbe hela dagen, för att vi skulle kunEfter att hana smita iväg på lunchvising och ändå få allt gjort, stegade vi hem för att äntligen ta ag i vad vi skjutit upp så länge: kakla köket! Och gissa vad: det blevc gjort! Kämpat hela kvällen, och du är det klart, så när som på lite fog imorn bitti. Fantastiskt! Resten av helgen blir det, förutom profylaxkurs och jobb, att jobba hema för att få det fint och snyggt. Mäklaren kommer nämligen på måndag för att värdera lägenheten. Hjälp! Nåja, även om vi inte får det är huset, så kommer vi iaf att veta vad vi får för vår lägenhet. Nu ska jag sova och ladda för en fullspäckad helg!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards