Alla inlägg den 29 april 2010

Av emma lundgren - 29 april 2010 09:58

V 36 (om tre dagar)." Bebisen äri princip fullgången.ca 34 cm lång ,från huvud till stjärt alltså, och väger ca 2800 gram (kanske därför det är så framtungt att jogga i nedförsbackar;) Nu ska den bara äta upp sig så den klarar livet på utsidan" Läste jag just.

Om sisådär 10 dagar är det alltså helt ok och normalt för den att födas! Jisses! Men h*n får vänta i minst 2 v till, vi har lite till att hinna med först.


Ett tips till om Ni (ja Ni ska gärna vara två..) inte får saker och ting gjorda, de ligger bara och väntar och blir aldrig av liksom..,:skaffa barn! Jag lovar, ni får till och med upp de där listerna i hörnet som annars fått väänta till utflyttning;)

Gud vad vi har fått det fint hemma! Jag bara ser mig omkring och myser hela tiden! På något sätt tror man ju (vi iaf) att om vi inte gör saker och ting innnan bebisen kommer kommer vi aldrig orka ta tag i det! Just nu sitter jag och rippar skivor med mina nya fina rosa cd-enhet. Ska ääääntligen lägga in musik på min mp3!! Kommer jag säkert ha glädje av vid andra tillfällen är när jag ska föda barn;)


Joggat en hel timme imorse. Utan gångsvbrott! Helt otroligt. Igår gick det knappt att gå, blev inte ens promenad mer än fram och tillbaka till skola/stan. Men nu har jag förstått att det beror på hur bebisen ligger för tillfället, hurvida den ligger och trycker på någon nerv, på "fel ställe" eller så.

Men jisses vad folk glor på mej när jag joggar (har vant mig vid att använda ordet "jogga" nu..;)

Undra om de tänker"Hon måste ju vara dum i huvet" eller typ "Oj,det där ser jobbigt ut,men imponerande"

Förmodligen det första...

Därför brukar jag försöka ta vägar och tider som är så folktomma som möjligt. Men även brukar jag vilja jogga med Tobbe på hans morogntur till jobbet,-och då blir det hamnen-Avenyn-Vasa, och då får jag ju skylla mig själv att fok glor.

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards