Alla inlägg den 26 april 2010

Av emma lundgren - 26 april 2010 21:56

   

Hämtat våran fina vagn idag!

Var häftigt att köra den, men måste nog öva lite mer barnvagns-teknik. Speciellt i mataffär. Den fick vara med på Hemköp när vi veckohandlade efetråt, måste säga att jag lyckades köra in i det mesta..

Bäddat den och hängt upp "Benjamin-syrsa-nallen". Nu väntas bara bebis däri..

Av emma lundgren - 26 april 2010 21:18

 

Vilken helg! Vilken måndag! Gud, tiden rusar iväg!  Dagarna bara springer iväg och jag hinner inte med! Vaddå sista tiden av graviditeten går långsamt ?? Här går det alldeles för snabbt ju!

Helgen spenderades på Terräng SM i Borås. En heldag ute i solen med Johanna och hennes goa föräldrar. Tävlingssugen och solbränd blev jag. Igår var det städning för hela slanten. Sedan IKEA,Blomsterlandet och Biltema. På en lönehelg, å herregud! Å blomsterlandet var ju en historia för sig: jag kan absolut inget om blommor! Men det är fina, och jag fick med mig några fina hem:) För första gången i mitt liv har jag alltså planterat om inte bara en,- utan fleeera krukväxter! vårt hem har nu både gardner och krukväxter! Vi har även en fint städad vind och ett "multisport-rum" i källaren. Det är det bästa på länge, utan det tror jag helt seriöst vi skulle få flytta nu när bebisen kommer.Cyklarna som förr hängt på väggen vid sängen är nu utbytta mot en spjälsäng och istället för dröser av träningskläder (illaluktande..) på och ovanför badkaret hänger där nu ett skötbord..snacka om förändring!


Idag då: Först skola. Presentation på grupparbete, var ingen rolig föreställning då jag hade stora svårigheter att få fram det jag skulle säga då jag blir sjukt anfådd när jaga pratar! Måste liksom ta en minuts paus efter två meningar om det ska låta normalt..

De som lyssnade förstod nog inget av det jag skulle säga. Lyckades iaf härda ut resen av fm och em lyssnandes på de andra grupperna.Delvis stående. Sitta är ungefär det värsta jag kan tänka mig just nu! Har helt galet ont i revbenen!

Skoldagen var tillslut äntligen över!


Löptur stan-Skatås- Östra sjukhuset med Tobbe!Gick ganska bra, var ute en timme och joggade minst 50 min av tiden! Fick alltså springa till BB ändå som det skämtats om;) Tyvärr så blev det inget barnafödande idag, fasen, den kunde väl passat på när vi ändå var där liksom!

Vi fick en rundguidening av vår vän K. Fick prova lustgasen! Ojoj,vilken fylla:) Nästan så jag ser framemot att provada den igen;) Dock lär jag nästa gång vara i ett tillstånd att dess effekt inte ger samma rus...

En häftig sak vara att vi mötte ett par från vår föräldrarkurs där i korridoren: de skulle föda! Häfigt! Det blev så påtagligt att vi också kanske, förmodligen, troligen, förhoppningsvis, också ska göra det snart....

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards